Luxury of freedom

Naša zgodba

 

Nekoč, pred davnimi časi, se je rodila slovenska blagovna znamka BIG BERRY, ki je ponudila nekaj, kar še nikoli prej ni bilo ustvarjeno. Ta ideja je kasneje postala naš slogan – Razkošje svobode.

BIG BERRY je poseben koncept nastanitve, ki podpira sodobni življenjski slog, prvi resort pa se nahaja na podeželju Bele krajine. Vsak BIG BERRY element je oblikovan s strani strokovnjakov in vsak posebej pripoveduje zgodbo.

Je pristna bivalna izkušnja celovito integrirana v avtentično lokalno okolje.

Ugledna slovenska družba, Hosekra d.o.o., je izkoristila skoraj 30 let izkušenj in sodelovanja z najboljšim oblikovalskim studijem in arhitekti za razvoj serije sodobnih, udobnih in luksuznih mobilnih hiš, najbolj kreativni oblikovalci pa so načrtovali vse podrobnosti na ti pravljični lokaciji na bregovih reke Kolpe v Beli krajini, tik na meji Slovenije in Hrvaške.

Z nami boste dobili posebej oblikovane BIG BERRY elemente, prepoznavnost, marketinško, organizacijsko in prodajno podporo, ter potrebno znanje za uresničitev vaših sanj, pa naj gre za majhen hotel, glamping, kamp, resort, turistično kmetijo, drevesno hišico, podstrešje z razgledom na mesto, zapuščeni vlak ali letalo... Zakaj pa ne? Z nama niti nebo ni meja.

BIG BERRY Kolpa River resort je prva in ​​najpomembnejša BIG BERRY destinacija, saj ima pomembno vlogo kot kraj, kjer se rojevajo ideje in kjer se testira različne inovacije, preden se zgolj najbolj uspešne ponudi naprej, franšizam. Ravno na ti lokaciji je BIG BERRY tudi prvič predstavil projekte  kot so BB Mastermind, BB Chef, BB Art Colony, BB Design Year in številne druge zgodbe, ki krepijo trajnostni razvoj blagovne znamke in njenih partnerjev. Projektov je veliko, tako da lahko vsakdo najde nekaj zase.

Franšize te drugačne blagovne znamke je mogoče postaviti v katerikoli lep kraju na svetu, bodisi v središču neokrnjene narave ali v središču velikega mesta, kjer lahko povežete edinstvene turistične izkušnje z različnimi lokalnimi partnerji, ki povečujejo razvoj regije kot celote. Da bi to dosegli, blagovna znamka BIG BERRY temelji na treh pomembnih stebrih (CREATEFEEL in JOIN):

 

1. Investitorjem in lastnikom franšiz daje možnost, da ustvarijo – CREATE, trajnostni in prepoznaven turistični produkt, ki se enostavno integrira na katerokoli lokacijo, samo z vključitvijo nekaterih BIG BERRY elementov in konceptov, ki bodo gostom zagotovili enako avtentično bivalno izkušnjo na vseh BIG BERRY destinacijah in jih tako vedno znova pripelje nazaj k nam.

To je kot nalašč za tiste, ki že imajo turistično namestitev, vendar so se poistovetili z našo zgodbo in se nam želijo pridružiti. Pomagali vam bomo, da boste dodali ravno dovolj BIG BERRY elementov, ki bodo ustvarili ravno pravi občutek in vam pomagali povečati prodajo.

Prav tako je kot nalašč za tiste, ki imajo sredstva, vendar nimajo znanja ali časa ali pa želijo ta sredstva le nekam vložiti - ne skrbite, poskrbeli bomo za vašo investicijo.

In tudi če mislite, da nimate vseh potrebnih sredstev, a ste strastni glede tega - pokličite nas in skupaj bomo že našli kakšno rešitev.

 

2. Obiskovalcem daje pristno izkušnjo - FEEL, povleče jih iz uhojenih turističnih poti in v samo srce regije - do domačinov. S kombiniranjem pet-zvezdičnih doživetij z luksuzno bivalno izkušnjo je zadovoljstvo zagotovljeno. To ni letovišče, niti glaming, to je življenjski slog. Preverite ocene, ki so nam jih že dali gosti in pridite to doživeti tudi osebno!

Prepričamo smo, da boste z nami uživali, ali ste na romantičnem pobegu s svojo boljšo polovico, na aktivnih počitnicah s svojo družino ali preizkušate oddaljeno delo v okolju brez stresa. Poleg tega je BIG BERRY prijazen tudi do vaših hišnih ljubljenčkov, tako da so pri nas dobrodošli tudi kosmati člani vaše družine!

 

3. Lokalnemu prebivalstvu daje priložnost, da se z nami povežejo kot partnerji - JOIN, da bi skupaj ustvarili avtentično okolje in še naprej razvijali regijo kot celoto.

Kmet? Odlično - želimo vaše lokalne izdelke za našo košarico z zajtrkom!

Obrtnik ali oblikovalec? Popolno - nekaj tipičnega, posebnega oblikovanega in ročno izdelanega za spominek ali za nov BIG BERRY element – to imamo najraje! In pravo tako naši gostje.

Ponujate izlete ali delavnice? Najbolj smo veseli, ko lahko gostom znotraj regije ponudimo izlete, ki kažejo njen čarobni in lokalni način življenja!

Restavracija? Se šalite - ljudje morajo jesti in kaj je lahko boljše od lokalne restavracije, ki ponuja domače jedi!

Vinska klet? No ja… Lokalna vinska klet dejansko je boljša od restavracije ... Ampak, šele po obroku! ;)

Nekaj ​​drugega? Presenetite nas!

In če potrebujete našo pomoč pri nadaljnjem razvoju in promociji - tukaj smo za vas!

  

Smo mlada, inovativna in strastna mednarodna ekipa strokovnjakov, ki jim lahko zaupate, da bodo poskrbeli, da boste videli svet, uživali v neverjetnih počitnicah in potovali na drugačen način pa če ste gost, partner ali bodoči investitor. Z drugimi besedami, tako smo zaljubljeni v BIG BERRY koncept, da  bi ga radi pokazali in razširili še na druge regije v Sloveniji in po svetu! Kdorkoli si, tudi tebi bo všeč, to lahko jamčimo!

Ste se našli v naši zgodbi? Upamo, da ste, ker zdaj je čas, da to zgodbo razširimo skupaj z vami. Občutite jo (FEEL), pridruži se nam (JOIN) in skupaj bomo ustvarili (CREATE) nekaj čarobnega! Doživite svoje razkošje svobode z nami, saj BIG BERRY uresničuje pravljice :)

BIG BERRY DOSEŽKI

2016 

 • BIG BERRY Kolpa Resort velika otvoritev - začetek promocijske kampanije, kjer smo gostili več kot 200 novinarjev, fotografov in influencerjev za razvoj in promocijo blagovne znamke.
 • Graditev tesnih partnerstev z lokalnimi proizvajalci, z namenom vključiti resort v pristno lokalno okolje in povezati partnerje, da ustvarimo prostor za nove ideje

2017 

 • BIG BERRY uradno odpre svoja vrata za goste - ponudi izkušnjo povsem novega koncepta nastanitve
 • BIG BERRY Chef - mednarodni kulinarični projekt, ki je gostil navdihujoče kuharje iz celotne regije za pripravo izrazito specifičnih jedi z lokalnimi izdelki
 • BIG BERRY Mastermind - mednarodni poslovni projekt, s katerim smo zbrali podjetnike in ustvarjalne ljudi z veliko izkušnjami z namenom izmenjave svojih zgodb in strokovnega znanja. Končen namen projekta je bil spodbuditi dogodke, dejavnosti in povezovanje skozi izmenjavo znanja.
 • Najboljša podjetniška ideja 2016/17 - super finalist

2018 

 • Olimpijske igre v Severni Koreji - BIG BERRY je bil skupaj z matično družbo Hosekra partner pri gradnji Slovenske hiše na zimskih olimpijskih igrah v Pyeongchangu
 • Sejalec Award 2018 - finalist za inovativne dosežke v turizmu
 • BIG BERRY Art Colony - 7 mednarodnih uličnih umetnikov in muralistov iz Slovenije, Hrvaške in Španije je ustvarilo 130m2 poslikav, navdihnjenih z blagovno znamko, kulturo in naravo
 • Design Year - projekt, ki je zbral več kot 80 mednarodnih izdelkov in modnih oblikovalcev, ki so ustvarjali kreacije po navdihu blagovne znamke

2019 

 • Art Colony 2nd edition - 9 mednarodnih umetnikov iz Slovenije, Hrvaške in Srbije je ustvarilo nove poslikave v velikosti 373 m2, ki so letovišče spremenile v pravo, ulično galerijo na prostem.
 • Art Colony razstava v Muzeju sodobne umetnosti v Zagrebu - Luxury of Freedom mural slovenske umetnice Nine Urh
 • Fashion Identity - dogodek modne revije z Zoofa, ki predstavlja edinstvene izdelke slovenskih oblikovalcev
 • “Turistička prizma 2019“ nagrada za novo kvaliteto v turizmu v Beogradu 
 • Cloudnesting - New Tourism Category Award 2019 -  prvo mesto za najboljšo destinacijo v Evropi 

2020 

 • Travel and Hospitality Award Winner - prvo mesto za luksuzno nastanitev leta v Sloveniji 

Book
< Back