Luxury of freedom

BIG BERRY DOGODKI

ZAKAJ NE BI NAREDILI PO SVOJE?

 

IZBERITE ČAS, IZBERITE UDOBJE, IZBERITE ČUSTVO

Edinstvena nastanitev

Pojdite ven na sončno teraso, popijte pijačo, medtem ko sedite v udobnem butterfly stolu ali uživate v vroči kadi s pogledom na reko Kolpa. Prostorne hiške s pametnimi rešitvami za shranjevanje, kopalnica s tušem in popolnoma opremljena kuhinja so samo nekatera izmed čudes, ki jih ponujamo.

Sprostite se in uživajte v udobju svetlega in sodobnega doma.

 

Lokalni stik

Dovolite si, da se skrijete od radovednih oči in vstopite v naš svet ter brezskrbno uživate v okusnem, 100% lokalnem, zdravem zajtrku v udobju vaše lastne terase. Izberite izmed lokalnih piv, vin, olj, čokolade in likerjev!

Občutite vzdušje, sprejmite kulturo. Počutili se boste kot doma.

Neokrnjena narava

Ali ste vedeli, da je zelena čustveno pozitivna barva? BIG BERRY Kolpa se nahaja na slovenskem podeželju, ki slovi po svoji zeleni pokrajini in neokrnjeni naravi. Če dodamo to k naši nastanitveni ponudbi, ni nobenega dvoma, da bo vaš dogodek popoln uspeh.

Napolnite baterije in se razstrupite - v objemu narave in tišine.

Raziščite lokacijo

Formalni dogodek ali neformalno srečanje? Odprt prostor ali zaprto prizorišče? Površina BIG BERRY resorta je 25000 m2. Uporabite lahko različne lokacije, glede na vrsto dogodka, število udeležencev ali vremenske razmere. Ne gre samo za razmišljanje znotraj ali zunaj okvirjev ...

Preoblikujmo okvirje!

Užitki

BIG BERRY Kolpa se osredotoča na "Luxury of Freedom" življenjski slog. Razvajajte se z masažo ali uživajte v vroči kopeli. Udobno se namestite in uživajte v vsaki kapljici piva, medtem ko gledate vaš najljubši film v našem kinu na prostem. Včasih je dobra ideja nekoliko pomešati posel in užitek.

Pridite in si oglejte sami!

Aktivnosti na prostem

Izberite med različnimi aktivnostmi na licu mesta ali v okolici resorta. Preizkusite jahanje, vožnjo s kanujem, lokostrelstvo ali rafting. Uživajte v odbojki na mivki, jogi ali sprehodih v naravi. Nudimo odlične aktivnosti za teambuilding. Torej, izberite svojo najljubšo aktivnost, zberite ekipo in akcija!

Pridružite se pustolovščini z aktivnostmi na prostem.

BIG BERRY VAN

Si želite koktajl, ki si ga lahko sami pripravite in postrežete na inovativen način? Naredite si svojo osvežilno pijačo in priredite zabavo z disko lučmi.

Ustvarite si nepozabne trenutke! 

Organizirajte svoj dogodek z BIG BERRY

V spodnjem kalkulatorju izberite želeni datum, hišne enote, storitve in dejavnosti. Če želite shraniti svoje izbrane nastavitve, kliknite gumb »Shrani« na dnu, v zgornje polje vstavite e-pošto, kliknite »Potrdi« in kmalu se bomo obrnili k vam. 

BIG BERRY REFERENČNI DOGODKI

10
11
12
5
7
9
amzs
rsz 3oks slov
tba
Untitled design 9
Untitled iedc
untitled porsche
Book
< Back