Luxury of freedom

BIG BERRY projekti

BB Product Design

BIG BERRY sodeluje s svojim okoljem, da ustvari simbiozo med naravo in industrijo.

Product Design je del projekta BB Design Year Project, ki združuje industrijske oblikovalce, arhitekte in notranje oblikovalce, ki jih navdihuje trenutna zasnova BIG BERRY resorta in elementi blagovne znamke. Projekti želijo BIG BERRY preoblikovati v celostno oblikovalsko blagovno znamko, tisto z dizajnom, prepletenim v njen DNK, vse poudarjeno s sloganom blagovne znamke - LUXURY OF FREEDOM. S temi projekti BIG BERRY spodbuja mednarodna sodelovanja in nenehno povezuje oblikovalce z lokalnimi proizvajalci in tovarnami, hkrati pa podpira takšne ukrepe z vključitvijo novih modelov v najmanj 30% celotnega števila elementov.

Oblikovalci so vabljeni, da prenovijo ali razvijejo nove elemente blagovne znamke, ki so ali bodo bili postavljeni v BB hiško ali katerokoli drugo BB namestitev za prihodnje lokacije. Notranji oblikovalci razvijajo edinstven BB slog, ki ga je mogoče umestiti v različne okolice in hkrati odražajo pravi BB občutek. Ideja, ki stoji za sloganom Enkratna življenjska izkušnja, ki je v celoti integrirana v pristno lokalno okolje, postaja resničnost skozi vse te dejavnosti, zasnovane na oblikovanju, kajti zagotavlja ponovljivost BIG BERRY estetike in funkcionalnosti v vsakem kotičku Zemlje.

Vsi elementi blagovne znamke in načrti notranje opreme so uvrščeni na seznam izdelkov za nove destinacije, iz katerih lahko vsak vlagatelj v skladu s franšizno pogodbo izbere najustreznejšega.

Oblikovalci oblikujejo svoje edinstvene izdelke / storitve / modele s posebnimi smernicami blagovnih znamk, kar zagotavlja združljivost in ponovljivost. Vsak dizajn je promoviran z individualno oblikovanim trženjskim načrtom, vsak element, načrt notranje opreme in načrt za oblikovanje pa nosi podpis posameznih oblikovalcev.

Brez osebe za izdelkom je samo predmet brez imena - postanite BIG BERRY Product Designer!

@BIGBERRY #luxuryoffreedom