Luxury of freedom

Zlati Ghee

Zlati Ghee - ni navadno maslo

Zlati Ghee je slovenska blagovna znamka, ki odraža odličnost v proizvodnji prečiščenega masla, znanega tudi kot ghee - kuhano maslo, ki je že več kot 3000 let po vsem svetu znano po številnih koristih za telo in kožo. Zgodba o Zlatemu Gheeju poleg topljenega masla topi tudi naša srca. Celotna ideja se je porodila Dušanu, ki je vse svoje znanje, trud in ljubezen usmeril v izdelavo tega kakovostnega izdelka, ki bi ga vsaka babica odobravala. Verjame, da je hrana vir življenja, zato mora biti naravna, čista in narejena z občutkom.

MNarejeno z ljubeznijo - dobre vibracije in srečne krave 

Prva stvar, ki jo opazite ob prihodu v kuhinjo Zlati Ghee, je posebno vzdušje. Ni znaka naglice in množične produkcije, ampak le prijateljstvo, glasba in dobra energija. Posadka Zlati Ghee v svoji harmoniji vsako kuhanje naredi čarobno. Prepričani so, da so velikega pomena tudi energijski in zvočni učinek. Zato je vsako kuharsko srečanje popestreno s koncertom - igranje različnih instrumentov in ustvarjanje dobrih vibracij, ki izboljšajo strukturo gheeja in ji dodajo poseben pridih. Zlati Ghee je narejen iz naravnega masla, ki ga pridobivajo iz mleka, ki prihaja iz ekološke kmetije in reje na prostem, na kmetiji, kjer se krave veselo in brezskrbno gibajo.

Odobrila babica in Demeter

Poleg vseh besed pohvale prijateljev, babic in vseh, ki so poskusili ta veličastni izdelek kot češnjo na vrhu torte, je Zlati Ghee postal ponosni lastnik Demeter - certifikata, ki označuje najvišjo kakovost hrane. To je eden najboljših dosežkov za Golden Ghee in verjamemo, da najboljše še prihaja.

Gosti BIG BERRY resorta imajo priložnost za zajtrk uživati ​​v naravnem gheeju, kot enem izmed lokalnih izdelkov, narejenih v Beli krajini. Poleg naravnega gheeja obstaja še cela paleta okusov, ki lahko zadovoljijo vse jedi. Od okusnega, lešnikovega gheeja in gheeja iz jagodičevja do divjega česna, tartufov, sezama ali celo gheeja iz kozjega in ovčjega mleka.


ZAVOD ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE
Jugorje pri Metliki 8
8331 Suhor, Bela Krajina
Slovenia

E: info@zlati-ghee.si  
P: +386 40 542 364
Website: golden-ghee.com  
Facebook: @Zlatighee
Photos: Flickr Gallery

 

Vsebina v PDF