Luxury of freedom

BIG BERRY POROKA

Ustvari svojo pravljico

Poroko iz svojih sanj lahko ustvarite v pravljico, ki jo boste delili s svojimi ljubljenimi. Delite svojo strast in želje in poskrbite, da bo ta dan pomemben!

Prostorno prizorišče

Naredite trenutek še bolj poseben v odprtem, prostornem poročnem prostoru v osrčju narave, pod razkošnimi drevesi javorjev ob reki Kolpi.

Luksuzna nastanitev

Prostorne, popolnoma opremljene luksuzne hiške z masažno kadjo na terasi hiške zagotavljajo pravo romantično vzdušje, hkrati pa zagotavljajo prijetnost in občutek doma. Odkrijte to edinstveno izkušnjo.

Neokrnjena narava

Biti daleč stran od mesta in gneče je postala pravi luksuz. Zato  lahko pri nas doživite resnično razkošje svobode sredi neokrnjene narave in v celoti uživate v njenih lepotah.

Prilagojena storitev

Ta dogodek v življenju mora biti nepozaben in skrbno ustvarjen z izpolnjevanjem želja neveste in ženina. Zato poskušamo ustvariti vzdušje, kjer je mogoče karkoli.

Edinstvena poročna fotografija

Čudovita reka Kolpa obdana z neokrnjeno naravo je odlična kombinacija za fotografiranje parov. Ustvarjanje magičnosti  v čisti naravi z dodatki velike gugalnice, kroga, kanujev ali koles.

Za več informacij o vaši sanjski poroki nas kontaktirajte na [email protected]

Šotor za poroko

Veliki šotor 200 m2 za prireditve do 120 ljudi

Book
< Back