Luxury of freedom

BIG BERRY BAR

BAR

Vstopite v BIG BERRY bar, kjer se vrhunska ponudba napitkov prepleta z edinstvenim ambientom, ki vabi goste v sproščeno vzdušje ob reki. Okusite harmonijo lokalnih okusov in mednarodnih trendov ter doživite nepozabne trenutke ob reki Kolpi, kjer se druženje prepleta s prvovrstno postrežbo.

HRANA

Raziščite okuse BIG BERRY, kjer vas čaka kulinarično razvajanje z jedmi, pripravljenimi s svežimi  sestavinami. Obogatite svoj dan z razkošnimi obroki, ki vključujejo ne le sodobne kulinarične mojstrovine, temveč tudi lokalne zajtrke, ki prinašajo avtentičen okus kraja, kjer se narava sreča s kulinarično umetnostjo.

PIJAČA

Doživite razkošje s kakovostno kavo, osvežilnimi koktejli katerim dodajemo jagodičevje ter zelišča iz domačega vrta. Za ljubitelje vin ponuja bar izjemno doživetje s svojimi lokalnimi vini, ki očarajo s svojo kakovostjo in avtentičnim značajem.

SKUPINE

Za skupine od 10 oseb naprej nudimo posebno doživetje, kjer lahko ob predhodnem naročilu uživate v raznovrstni lokalni hrani, kot so mesni narezki z Belokranjsko pogačo, sočna ponudba žara, pristni lokalni jagenjček, pripravljen s posebno pozornostjo našega chefa. 

Okusite avtentičnost Belokranjske kulinarike v udobnem ambientu ob reki Kolpi.